Bungalowpark Sollasi

Bungalowpark Sollasi ligt tussen de bollenvelden van Noordwijkerhout en is het hele jaar door geopend. Het park beschikt over ruime faciliteiten waaronder een receptie, supermarkt, gezellige horeca en restaurants. Het is een ideale plek voor uw vakantie, U kunt er, samen met uw gezin of met vrienden, genieten van rust vlakbij het strand, bos en de duinen.
Direct langs het park zijn vier grote parkeerterreinen, hierdoor is het park zelf autoluw. Er zijn onder andere twee tennisbanen, fietsverhuur, een jeu de boules baan aanwezig. Fietsverhuur en tennisbanen zijn via de receptie te boeken.

Vakantiebungalow Duinhout ligt in de prachtige natuur van Zuid Holland, direct aan het Oosterduinse meer, tussen de bollenvelden en aan de rand van bos en duin. Vanuit uw vakantiebungalow kunt u hier heerlijk (ATB)fietsen, wandelen met uw hond, paardrijden of gewoon genieten van zon en zee.
Het mooie strand van Langevelderslag ligt op slechts 2,5 kilometer afstand en er is in Duin en Bollenstreek meer dan genoeg te doen om een vakantie compleet te maken voor het hele gezin.

[cycloneslider id=”vakantiebungalow”]

Sollasi ligt direct aan het Oosterduinse meer, met volop gelegenheid om te zwemmen, te vissen of te surfen. Langs het meer liggen strandjes en grasvelden waar u lekker kunt zonnen.

Bekijk de locatie van vakantiepark Sollasi met Google maps.