Omgeving

Vanuit het bungalowpark wandelt u binnen enkele minuten naar het Oosterduinsemeer en het omliggende bos. Het mooie strand van Langevelderslag ligt op slechts 2,5 kilometer afstand, en is met de fiets binnen 15 minuten te bereiken.
Bungalowpark Sollasi beschikt over een receptie, supermarkt, snackbar en 2 restaurants. Fietsverhuur en tennisbanen zijn via de receptie te boeken.

Witte kerk Noordwijkerhout
Noordwijkerhout

Op ca. 10 minuten fietsen van de vakantiebungalow ligt Noordwijkerhout, een gezellig dorp midden in de bollenstreek. In het dorp is een overdekt zwembad (De Schelft). De fanatieke golfer kan in Noordwijkerhout prima golfen op Golfbaan  Tespelduyn. Voor de kinderen is er en een leuke waterspeeltuin, de Speelakker en als het wat minder weer is kunt u naar de grote binnenspeeltuin Kidszoo. Bij Kidszoo kunnen kinderen zich urenlang (overdekt) vermaken maar ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen.

Bezoek de Website van de Gemeente Noordwijkerhout voor informatie over de directe omgeving.

Como & Co

Genieten van de prachtige omgeving, heerlijk eten en drinken bij Como & Co aan het Oosterduinse Meer. Ook de perfecte locatie voor al je feesten en partijen!

Restaurant Mama

MAMA is een pop-up restaurant, gericht op Italiaans comfort food. Het bestaande pand -gelegen op een unieke locatie direct aan het Oosterduinse meer- wordt omgetoverd tot een tijdelijke stek met een Italiaanse keuken.

 

annenkoekenboerderij Langs Berg en Dal
Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

Langs Berg en Dal is een sfeervol en gezellig restaurant voor de hele familie! Zij bieden u een zeer grote variëteit aan pannenkoeken en satés, en nog veel meer smakelijke gerechten.

 

Het strand van Nederzandt
Het strand van Nederzandt

De Langevelderslag is slechts een kwartiertje fietsen verwijderd van de vakantiebungalow. Hier kunt u heerlijk uitwaaien of genieten van de zon en zee. Strandrestaurant Nederzandt ademt een ongedwongen en toegankelijke sfeer uit. Naast uitstekend eten en drinken biedt het restaurant een enorme variatie aan mogelijkheden.

Meer eetgelegenheden in de buurt van Vakantiebungalow Duinhout vindt u op deze website: www.eet.nu/noordwijkerhout

Amsterdamse Waterleidingduinen
Amsterdamse Waterleidingduinen

In het unieke wandelgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen wisselen uitgestrekte duinen en waterwinkanalen elkaar af. Tijdens het wandelen mag er buiten de paden en wegen worden gelopen en kunt dus letterlijk struinen door de natuur. Het is mogelijk met paard en wagen onder begeleiding van een gids een tocht door dit bijzondere natuurgebied te maken.