Attracties in Zuid Holland

Attracties in de buurt van Vakantiebungalow Duinhout

In de omgeving van Noordwijkerhout zijn vele attracties te bezoeken, op deze pagina een overzicht van Attracties in Zuid Holland.

Attracties in Zuid Holland: De Keukenhof

Attracties in Zuid Holland: De Keukenhof

De Keukenhof – Lisse
De Keukenhof het wereldberoemde park met meer dan 6 miljoen bloembollen. De Keukenhof Ligt op ca 10 minuten rijden van uw vakantiebungalow. In het park zijn diverse paviljoens met wisselende bloemententoonstellingen, thematuinen, een muziektuin en een beeldenroute.(geopend maart-mei)

 

 

 

Attracties in Zuid Holland: Duinrell in Wassenaar

Attracties in Zuid Holland: Duinrell in Wassenaar

Duinrell – Wassenaar
Ga voor een heerlijk dagje uit met de kinderen naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar. Voel de spetters van de Splash, zweef door de lucht in de Aqua Swing, tol rond in de Mad Mill. Geniet van de vele andere spannende attracties. Voor de kleintjes is er de indoorspeeltuin Rick`s Fun Factory! Nog meer vermaak is er voor de kleintjes in Wonderland, de Locomotion en de vele leuke kindershows.
(Wassenaar, 25 km, 25 minuten)

 

 

 

 

Attracties in Zuid Holland: Linnaeushof

Attracties in Zuid Holland: Linnaeushof

Linnaueshof – Heemstede
Europa’s grootste speeltuin vind je op een kwartiertje van de vakantiebungalow. De Linnaueshof is een heerlijke familiespeeltuin met meer dan 350 speeltoestellen en attracties. In deze enorme speeltuin vind je het kleuterdorp, de skate-rail een de klimwand, de hobbelfietsen, trampolines, het piratennest en de zweefmolen zijn erg in trek bij de kleine bezoekers.
(Heemstede, 11 km, 15 minuten)

 

 

 

Attracties in Zuid Holland: Space Expo Noordwijk

Attracties in Zuid Holland: Space Expo Noordwijk


Space Expo – Noordwijk

Ruimtevaart is een fantastisch avontuur. Dat kun je zien én meemaken in Space Expo. Space Expo is de eerste grote ruimtevaarttentoonstelling van Europa en het officiële bezoekerscentrum van ESA in Nederland.

 

 

 

Attracties in zuid holland: Naturalis Leiden

Attracties in zuid holland: Naturalis Leiden

Natuurhistorisch Museum Naturalis – Leiden

Een modern museum met een rijke traditie. Een exotische show over de natuur van vroeger en nu. Afwisselend, voor jong en oud, speels en leerzaam. Museum Naturalis is telkens anders, telkens  nieuw. Maar ook – al bijna 200 jaar – een wetenschapscentrum voor natuurhistorisch onderzoek.

 

 

 

 

 

Attracties in zuid holland: Corpus Leiden

Attracties in zuid holland: Corpus Leiden

Corpus – Leiden
In Corpus beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden.